Hantverkare och besiktningsmän

Hejsan blogg! Ny dag och nya möjligheter eller vad det nu är man brukar säga. Ta dagen med en klackspark och alla dessa olika saker som man brukar säga, olika ordspråk Nu är det i alla fall så att vi kommer att behöva ta tag i dagen och veckan ordentligt och kommer nog att göra det genom att ha över hantverkarna för vår renovering. Inte bara hantverkarna heller utan vi ska ha en besiktningsman på plats också för att kontrollera och besiktiga arbetet så att det verkligen blir ordentligt gjort.

För så mycket som vi betalar för den här renoveringen så behöver vi verkligen vara säkra på att det blir bra gjort och att det inte blir något fuskbygge utan att vi faktiskt kan få en garanti för det hela. Så får väl försöka mig på att lösa det bra och i annat fall får det dyka upp något annat bra sätt som jag kan använda mig av för att ordna upp det.

Sen vet jag att jag inte har full koll på exakt hur det nu är jag ska göra med besiktningen men antar att det bara är för denna besiktningsman att finnas på plats och att det då kommer att tillkomma någon garanti för att det har blivit korrekt gjort och att det då inte blir något som vi behöver bekosta om problem skulle uppstå.